Blogg om fordon, bilar, transport och logistik

Blogg om fordon, bilar, transport och logistik

Måttbeställda kapell lastbil

- Posted in Transport by

Måttbeställda kapell till lastbil

Jag har en ganska nystartad åkerifirma som det börjar att gå riktigt bra för. Det är otroligt kul och vi har verkligen fullt upp. Nu skulle jag vilja satsa lite på våra lastbilar. Jag köpte två begagnade lastbilar från en firma som heter Kranbilar.se som har varit jättebra! Men nu skulle jag vilja få lastbilarna att signalera att de är från vårt företag. Är sugen på att måttbeställa kapell till lastbilarna som är personliga med företagsloggan och våra färger på.

Jag började leta online efter måttbeställda kapell till lastbilen och kom fram till en bra sida som var tydlig och snygg. Det finns bra information och snygga bilder på arbeten de utfört. De hade varit med länge i kapell branschen vilket jag med tyckte kändes tryggt. Man vill ju att det ska vara bra grejer man får hem när det kostar en slant.

Jag bestämde mig för att beställa av just AB Preska som de heter och det är jag väldigt glad över! De var otroligt snygga och av bra kvalitet. De passade lastbilarna som ett smäck och satt som gjutet på dem. Lätt var det att få på dem med och enkla att öppna m.m. Nu ser våra lastbilar snygga och proffsiga ut. Man känner sig lite stolt när man ser dem rulla på vägarna. Så mycket ett kapell på en lastbil kan göra ändå.

Det gick snabbt att få hem kapellen, snabbare än jag trodde att det skulle gå. Är ändå mycket yta och stora grejer vi snackar om. Har haft en väldigt positiv upplevelse av detta företag som tillverkar måttbeställda kapell till lastbil och kan starkt rekommendera dem om ni med letar kapell till lastbil. Alltid bra att dela med sig om bra företag tycker jag. När man själv är företagare och jag hoppas att andra gör detsamma för en själv.

måttbeställda kapell lastbil AB Preska

Arbete på väg utbildning

- Posted in Transport by

Bästa utbildningen i arbete på väg

Hejsan bloggen. Det var längesen jag skrev sen sist men jag mår bra. Anledningen till varför jag skriver är för att jag vill berätta lite om min upplevelse av att gå utbildning i arbete på väg. Som ni alla kanske vet har jag börjat arbeta på ett byggbolag. Byggbolaget jag jobbar på riktar sig främst till vägarbeten. Så som omläggning av asfalt, nya broar, reparation och nya vägbyggningar.

Alla som jobbar med någon typ av arbete på väg vet att man måste gå utbildningar inom detta och hålla sina certifikat uppdaterade. Beroende på vilken kurs och utbildning man går inom arbete på väg så är det olika giltighetstider. Själv gick jag en komplett utbildning som innefattar arbete på väg steg 1 till 3. Vill man kan man gå enstaka kurser, alltså typ arbete på väg 1.1-1.2, eller 2.1 - 2.2 osv. Men i och med att jag är ny i branschen så gick jag en komplett utbildning.

Jag gjorde min utbildning inom arbete på väg hos skandinaviens entreprenadutbildningar. Anledningen till varför jag valde de är för att min kollega tipsade, och jag förstår helt varför. Priset på utbildningarna är de billigaste på marknaden, men det betyder inte att kvalitén är sämre. Utbildningen hålls av branscherfarna lärare som har stenkoll på läget. Och vet ni vad det bästa är? Att hela utbildningen i arbete på väg är online. Detta är såklart en väldigt fördel i vår digitala värld och man sparar så mycket tid!