Blogg om fordon, bilar, transport och logistik

Blogg om fordon, bilar, transport och logistik

Riktigt bra bilverkstad i Göteborg

- Posted in Transport by

Grym bilverkstad i Göteborg

Jag har sedan långt tillbaka haft ett stort intresse för bilar, vilket jag tror jag har fått från min pappa som har varit bilintresserade så länge jag kan minnas. Vi brukade spendera helgerna med att meka med bilar och gå på bilträffar, det var något av det roligaste jag visste. Jag har genom åren samlat på mig en hel del kunskap vad gäller det mesta inom bilar och när något har gått sönder har jag oftast kunnat fixa det själva vilket jag har tyckt är kul och jag har även kunnat spara mycket pengar på så vis.

Dock gick min AC sönder häromdagen och den kan jag tyvärr inte fixa själv. Jag började därför leta efter en bilverkstad i Göteborg som kan hjälpa mig med detta. Eftersom min bil är något jag är otroligt rädd om så letade jag noga efter den bästa bilverkstaden i Göteborg som kunde hjälpa mig med detta. Jag hittade BilAirCenter som är specialiserade inom AC, vilket känns väldigt tryggt. Jag kollade på deras recensioner och många var nöjda med dem och ansåg att de var den bästa bilverkstaden i Göteborg.

Efter allt detta bestämde jag mig för att kontakta dem och boka en tid för att fixa min AC. De var väldigt tillmötesgående och bokade in mig redan i början av veckan därpå. Jag åkte dit och de fixade AC:n på min bil på enbart en dag. Den har sedan dess fungerat felfritt och jag var väldigt nöjd med deras jobb. Det känns jättebra att nu ha en bilverkstad i Göteborg som man vet är bra och alltid kan gå till om något händer. Jag har även rekommenderat den till andra som berättat att de letar efter en bra bilverkstad i Göteborg och alla jag vet som har gått dit har varit väldigt nöjda.

bilverkstad Göteborg BilAirCenter